Iittalan musiikkijuhlat 2020 on järjestetty pandemia huomioon ottaen. Noudatamme viranomaisten määräyksiä turvajärjestelyissä. Myytävien lippujen määrä paikan päällä on niin pieni, että turvaväleistä kaikissa tilanteissa pystytään huolehtimaan. Tästä syystä lippuja konsertteihin on myynnissä vain rajattu määrä.

Musiikkijuhlilla seurataan tautitilanteen kehittymistä jatkuvasti. Musiikkijuhlien henkilökunta ja esiintyjät sitoutuvat noudattamaan heille laadittua turvallisuusohjeistusta. 

Yleisön toivomme huomioivan alla esitetyt asiat:

  1. Iittalan musiikkijuhlille ei saa saapua flunssaoireisena tai jos on syytä epäillä, että tartuttaa koronavirusta. Rajoitus koskee esiintyjiä, yleisöä ja henkilökuntaa. Lipun hankkinut voi palauttaa lippunsa ilmoitusluontoisesti ja saada siitä rahansa takaisin ilmoittamalla tilanteestaan viim. 4 tuntia ennen konserttia. Palauttamiseen ei tarvita lääkärin todistusta. Jos sairastut etkä pääse konserttiin, olethan yhteydessä Iittalan musiikkijuhlille sähköpostitse osoitteeseen info@iittalanmusiikinkesa.fi
  2. STM:n ohjeistuksen mukaisesti lipunostajalta edellytetään Tiketin verkkokaupassa  ja muissa lippujen myyntipisteissä yhteystietojen täyttämistä, jotta mahdollisessa altistumistapauksessa kaikki konsertissakävijät saadaan tavoitettua.
  3. Liput suositellaan ostamaan ennakkoon. Ovella mahdollisesti lipun ostavalta henkilöltä kirjataan ylös nimi ja puhelinnumero. Nämä tiedot hävitetään kaksi viikkoa festivaalin jälkeen.
  4. Esiintyjät ja järjestävä henkilökunta noudattavat työssään 1–2 metrin varoetäisyyttä toisistaan. Yleisön turvaetäisyys huomioidaan pienellä yleisömäärällä ja asettamalla istuimet riittävän etäälle toisistaan.
  5. Konserttipaikoilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa: kädet kannattaa pestä paikalle saapuessa ja poistuttaessa ja yskiä täytyy nenäliinaan tai hihaan. Yleisölle on tarjolla käsidesiä lippujen tarkastuksen yhteydessä konserttipaikalle saavuttaessa.
  6. Konserttipaikalla siivoamme pintoja erityisen tarkasti.

Tämä ohjeistus saattaa täydentyä tai muuttua. Ajantasainen ohjeistus on luettavissa tällä verkkosivulla. STM:n ohjeistukset enintään 50 hengen tapahtumien järjestämiseen voi lukea täältä:
https://stm.fi/documents/1271139/21429433/Ohje+yleisötilaisuuksiin+yleisiin+kokoontumisiin+ja+julkisten+tilojen+käyttöön_140520.pdf/b90ac145-b4db-23db-c966-874570ee1b03